Ons team

Lora Rijks

Dierenarts/ eigenaar
Lora is afgestudeerd in 2002 en is in 2007 de praktijk begonnen. U komt haar vaak tegen in de spreekkamer

Marjolein Nieuwenhuizen

Dierenarts
Marjolein is afgestudeerd in 2010 en sinds 2014 bij ons werkzaam. U komt haar voornamelijk tegen in de spreekkamer waarbij haar interesse uitgaat naar dermatologie. Ze is ook degene die bij ons de echo’s maakt.

Anneke van Stee

Dierenarts
Anneke is afgestudeerd in 2003 en sinds 2019 bij ons werkzaam. Ze is veel te vinden in de operatiekamer omdat daar haar interesse het meeste ligt. Uiteraard komt u ze ook tegen in de spreekkamer.

Elsa Hage

Assistente en Praktijkmanager
Elsa is afgestudeerd in 1997 en sinds 2006 bij ons werkzaam. Ze houdt zich samen met Lora bezig met het management. Ze zorgt voor de bestellingen en allerlei zaken rondom de praktijk.

Cora van Gameren

Assistente
Cora is afgestudeerd in 1993 en sinds 2008 bij ons werkzaam. U komt haar tegen aan de balie en aan de telefoon. Op vaste dagen assisteert ze in de OK.

Angela van der Noll

Assistent
Angela is afgestudeerd in 2011 en sinds 2019 bij ons werkzaam. U komt haar tegen aan de balie en aan de telefoon. Op vaste dagen assisteert ze in de OK. Ze voert samen met Jaimy de bloeddrukmetingen uit.

Manon Gulden

Assistente
Manon is afgestudeerd in 2016 en sinds 2021 bij ons werkzaam. Op vaste dagen assisteert ze in de OK. U komt haar het meest tegen aan de balie en de telefoon.

Jaimy Bom

Assistente
Jaimy is afgestudeerd in 2020 en sindsdien ook bij ons werkzaam. U komt haar tegen aan de balie en aan de telefoon. Op vaste dagen assisteert ze in de OK. Ze voert samen met Angela de bloeddrukmetingen uit.

Suzanne Weeda

Assistente
Suzanne is afgestudeerd in 2021 en sindsdien bij ons werkzaam. U komt haar voornamelijk tegen aan de balie en de telefoon.

Het hele team